Heim til Client Computing

Etter tolv år som markedssjef for Cinet/Getronics går Dag Heim nå til det nyetablerte selskapet Client Computing

Dag Heim (48) har vært ansatt i Cinet/Getronics (og nå sist Merkantildata) i en mannsalder. I hvert fall er det lenge i denne bransjen, å ha vært i samme selskap i tolv år. Heim forteller at han er blant de tre som har vært lengst ansatt i selskapet.

Nå har han bestemt seg for å bytte beite.

- Det er et ønske om å starte på nytt i en ny og spennende bransje. Jeg vil være med på en ny gründerperiode, forteller Heim og legger til at det er lenge siden gründerperioden i Cinet var over.

Heim går nå over til Client Computing, som tilbyr programvare og tjenester via nettet (ASP / EDI). For fire måneder siden hentet Client inn sin administrerende direktør Jan Henrik Lindblad, som også tidligere hadde en nøkkelstilling i Getronics.

Dette kan du lese om her:
Lindblad til Client Computing

Som markedsansvarlig skal Heim bygge opp og "brande" Client Computing. Siden etableringen ved årsskiftet har selskapet rukket å kjøpe to selskap (Etrinell og Aladdin Software), og teller nå rundt 80 ansatte.


Heim har lang erfaring i merkevarebygging, og gjorde en god jobb for Cinet da dette selskapet i 1996 var det tredje mest kjente IT-selskapet i Norge. Men etter å ha vært med på tre fusjoner de siste to årene, er Heim klar for noe nytt.

- Da Cinet/Getronics ble styrt fra Nederland, fikk de ansatte føringer som begrenset kreativiteten. Det er greit å trekke seg før nok en omorganisering, selv om jeg allerede hadde sagt opp stillingen min da Merkantildata-oppkjøpet ble kjent, sier han.

Til toppen