Helhetlig IT-sikkerhet i ny Norman-pakke

Norman «Endpoint Protection» henvender seg til små og mellomstore bedrifter.

Helhetlig IT-sikkerhet i ny Norman-pakke

Norman «Endpoint Protection» henvender seg til små og mellomstore bedrifter.

Det norske IT-sikkerhetsselskapet Norman lanserte i går en nytt helhetlig pakke rettet mot små og mellomstore bedrifter. Norman mener selv at «Norman Endpoint Protection» – forkortet NPro – innebærer et «paradigmeskifte» i måten organisasjoner kan beskytte seg mot ondsinnet kode som datavirus, trojanere, spionprogrammer og så videre.

Løsningen er utviklet for å beskytte organisasjoners infrastruktur mot avanserte angrep. NPro kombinerer den anerkjente Sandbox-teknologien med selskapets nyutviklede «Exploit Detection» og «DNA Matching» i en pakke som skal være enkel å sette opp og lett å ta i bruk. NPro må installeres lokalt: Norman forsikrer at bruken av systemressurser er begrenset og at NPro ikke vil påvirke bedriftens øvrig IT negativt.

NPro skal samtidig gi organisasjoner med mulighet til å kalibrere sikkerheteni avanserte infrastrukturer med flere forskjellige tjenester.

NPro styres sentralt gjennom webbaserte Norman «Endpoint Manager» som skal formidle en full oversikt over trusselsituasjonen i eget nettverk. Servere og pc-er kjører en egen klient. En sentral sikkerhetsmodul inneholder en sniffer-funksjon som overvåker nettverket og rapporterer om nye og ukjente enheter som ikke er registrert i Endpoint Manager.

Slik varsles risikonivået i infrastrukturen.
Slik varsles risikonivået i infrastrukturen.

NPro støtter Cisco Network Admission Control (NAC). Den tilbyr alarmdistribusjon via e-post, SNMP, SMS Syslog og Eventlog. Pakken er tilgjengelig umiddelbart.

    Les også:

Til toppen