AVTALER & KONTRAKTER

Helse-Norge velger Dell

- Avtalen er verdt over 100 millioner kroner.

Direktør Michael Jacobs i Dell Norge.
Direktør Michael Jacobs i Dell Norge.

Dell Norge melder at de blir den prioriterte leverandøren av x86-baserte klienter og servere til alle landets helseforetak.

Helseforetakenes innkjøpsservice (HINAS) forhandlet i fjor frem en avtale på området som reguleres gjennom en årlig rangeringskonkurranse. Dell gikk nylig til topps i nevnte produktkategori, kan kan dermed glede seg over at de blir foretrukket leverandør.

- Vi har levert utstyr til helseforetakene i en årrekke, og synes det er svært positivt at vi scorer godt på den siste rangeringen deres, sier direktør Michael Jacobs i Dell Norge.

Avtalen har en årlig verdi på over 100 millioner kroner, skriver de i en pressemelding.

Direktør Michael Jacobs i Dell Norge.
Direktør Michael Jacobs i Dell Norge.

- Helseforetakene er en spennende kunde med store krav til sine leverandører. IT-leveranser i dag er mer enn bare maskinvare, og vi håper våre produkter og tjenester vil bidra til en mer effektiv og enkel hverdag for sykehuspersonalet. Denne effektiviteten vil også medføre bedre utnyttelse av ressursene i helse-Norge, mener Jacobs.

HINAS er helseforetakenes eget innkjøpsselskap. De koordinerer felles innkjøp for alle landets helseforetak, og er eid av de fire største i fellesskap. HINAS forvalter avtaler for rundt 2,6 milliarder kroner til sammen, og omsatte i fjor for om lag 18 millioner kroner.

    Les også:

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.