Helsenettsted på sotteseng

Vitastart skulle bli en ledende helsetjeneste på nettet, og konkurrere med de store aktørene. Etter all sannsynlighet ender satsingen i skifteretten.

Vitastart skulle bli ledende på helsestoff på nettet i Norge, men konkurransen ble for hard og pengesekken for liten.

Ifølge finanstjenesten iMarkedet.no har styret jobbet hele helgen med å finne kapital. Dette lyktes de ikke med, og selskapet må etter alle solemerker stenge dørene.

Det var nesten umulig for digitoday.no å få en kommentar fra administrerende direktør i selskapet. En annen person i ledelsen snakket i stedet med digitoday.nos reporter, men også her var informasjonen svært knapp.

- Dette gidder jeg ikke. Jeg har ikke tid til dette, sier en person i ledelsen i Vitastart da digitoday.no prøver å be han om å oppgi navn og stilling.

Endelig får vi administrerende direktør Øyvind Horpestad i tale.

- Vi vurderer sterkt å melde oppbud siden emisjonen ikke ble innbetalt. Men vi sitter også i samtaler med andre investorer, sier Øyvind Horpestad. Han vil ikke fortelle hvem av investorene som ikke har betalt for seg.

Selskapet har suspendert seg fra gråmarkedslisten. Grunnen er at de ikke vil at noen skal dumpe aksjen (da den etter all sannsynlighet ikke er noe verd) på uvitende og uinformerte investorer.

- Regnskapene er ikke klare. Underskuddet kom i 2000 på ca. 4 millioner kroner. Kostnader på 6-7 millioner og inntekter på et par- tre millioner, forteller Horpestad som kan vise til 200.000 ukentlige visninger på helseportalen.

Til toppen