JUSS OG SAMFUNN

Helseutvalg går for homo-Spray

Nettportalen Spray vil i løpet av kort tid lansere et nettsted for homser og lesber i samarbeid med Helseutvalget for homofile.

I begynnelsen av oktober vil Spray og Helseutvalget for homofile lansere nettstedet Radiator, en ny portal for norske homser og lesber.

Radiator skal være et samlingspunkt for homofile og lesbiske på Internett. Tjenesten vil inneholde nyheter, livsstilsstoff, guider og en helt ny community-tjeneste.

Rolf Angeltvedt i Helseutvalget mener dette samarbeidet er unikt.

- For første gang foretar det organiserte homomiljøet en storsatsing i samarbeid med en kommersiell aktør, uttaler han i en pressemelding.

- Radiator skal være en møteplass og samtidig formidle seriøs informasjon om sikrere sex, og om det å være homofil. Vi skal både være en underholdende og en informativ tjeneste, og vi skal ta homser og lesber på alvor, sier Angeltvedt.

Øivind Strengen, administrerende direktør i Spray Network, håper å gjøre god butikk på den nye portalen.

- Vi ser på homofile som en interessant og viktig målgruppe. Dette er en kjøpesterk gruppe som fortjener å bli tatt på alvor. Det er helt naturlig for Spray å henvende seg til denne målgruppen, sier Strengen.

Her kan du lese om andre homo-tjenester fra på Spray:


Gaydate på Spray
Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.