Helt gratis produkt-idé

Til: Opera, Microsoft, Netscape og shareware-produsenter.

Til: Opera, Microsoft, Netscape og shareware-produsenter.

Her har dere en gratis idé til noe mange brukere nok savner. Litt rart at dere ikke har tenkt på dette siden dere ellers er så ivrige på å overøse oss med nye funksjoner, knapper, søkeagenter og andre mer eller mindre gode informasjonsverktøy.

Et kort øyeblikk for noen år siden var "push" det heteste temaet i nettbransjen. Push var muligheten til å oppdatere sider brukere hadde opp med tidsangitte intervaller. Hvorfor ikke la brukerne styre selv?

Jeg og sikkert mange andre ønsker oss en funksjon i vår nettleser som kan oppdatere siden(e) vi har oppe med et gitt mellomrom. Det hadde vært utrolig nyttig å kunne be om å få oppdatert en nettside for eksempel hver halvtime.

Dermed kan du ha en eller flere Internett-sider liggende oppe på skjermen og med et øyekast alltid vite at siden viser siste nytt og ferskeste innhold. Dette hadde vært langt nyttigere enn mange agenter, småvinduer og andre verktøy mange mener skal servere oss strømmer av informasjon.

Dette burde være enkelt og raskt å programmere, men digi.no har lett høyt og lavt uten å finne noe som tilfredsstiller vårt ønske. Hvem har lyst til å lage et slikt verktøy/nettleser og bli kjent?

Rådet er delt ut gratis, men Bill - ikke ta patent!

Vennlig hilsen ivrig informasjonskonsument

PS: digi.no publiserer gjerne lenker skulle noen lage et fungerende verktøy.

Til toppen