Helt nytt: Peer-to-peer Big Brother

Å stirre på vanlige folk gjøre vanlige ting er utrolig populært. Her er en gratis forretningsidé:

Å stirre på vanlige folk gjøre vanlige ting er utrolig populært. Her er en gratis forretningsidé:

Å stirre på folk som gjør ganske vanlige ting, for eksempel spiser frokost eller dusjer, er blitt svært populært. Dette åpner en lang rekke forretningsmuligheter. Her er en gratis ide til de som føler seg kallet. Selv har jeg ikke tid siden jeg er alt for opptatt av å stirre på mine kolleger som prater i telefonen og skriver på sine PC-er:

Det er åpenbart et marked for en samlepakke som jeg har døpt Peer-to-peer-Big Brother. Pakken inneholder to video-kameraer og en kabel på 50 meter. For når TVNorge gir seg med sitt Big Brother Norge, hva skal da folk gjøre?

Pakken gjør det mulig for to naboer å sette opp sitt eget Big Brother-nettverk. Man utveksler ganske enkelt videosignal. Tenk på hvor kult det er å kunne se på hva den sleipe, ekle og perverse naboen din gjør. Raskt vil du oppdage at mesteparten av tiden sitter han i stuen sin og ja, du har helt rett, ser på TV. Selvfølgelig stirrer han på bildene fra din stue og håper det snart skal skje noe.

Innimellom ler han og mumler: "Naboen har jo ikke noe liv, han sitter jo bare der. Håper han snart gjør noe skikkelig ekkelt, jeg må se litt til."

Man kan også ha flere kameraer - for eksempel i bestikkskuffen eller kjøleskapet til hverandre. Hvis du er sleip, inngår du sponsoravtaler med for eksempel Freia eller Ikea. Lim fast en Kvikklunsj foran kameraet hver gang du går ut eller vri kamera mot dine Ikea-møbler.

Mulighetene er akkurat like enorme som folks fascinasjon av alt som dukker opp på TV-skjermen. Uansett innhold.

Til toppen