Hemmelig mobiltelefon til salgs

Norske MagCom har holdt helt tett om sin kommende super-mobiltelefon, men nå er all informasjon til salgs fra en som har testet vidunderet.

digitoday.no og flere andre norske medier har mottatt tilbud om å få kjøpe informasjon om den superhemmelige mobiltelefonen fra MagCom. Lite har vært kjent om selskapet som sitter på Aker Brygge, utover hvem som står bak.

Selskapet er i ferd med å kaste seg inn i konkurransen med Nokia og Ericsson om produksjon og salg av avanserte mobiltelefoner. Tidligere har selskapet lovet en lansering i løpet av første halvår, og nå ser det ut til at lanseringen skal skje i løpet av april.
Selskapet er ferdig med selve telefonen og har blant annet laget brosjyremateriale.


digitoday.no og flere andre har fått tilbud om å kjøpe brosjyrematerialet og tekniske data på telefonen for 2.500 kroner av en person som ikke er tilknyttet selskapet. Selgeren har testet telefonen, forteller han.

Markedssjef Eirik Gundersen i MagCom er svært irritert over at informasjon om hans nye produkt tilbys solgt.

- Vi har hatt et 100-talls telefoner til test i markedet. Sånn sett er det kanskje ikke så rart at det lekker ut informasjon, men vi synes det er leit at noen forsøker tjene penger på dette, sier Gundersen til digitoday.no.

Han bekrefter på spørsmål fra digitoday.no at telefonen er en high-end modell, men vil ikke kommentere spekulasjoner om GPRS-muligheter eller noe annet.

Gundersen bekrefter at MagCom skal lansere "meget snart" , men vil ikke angi noe tidspunkt.
- Lanseringen her i Norge er bare første trinn, så skal vi lansere i utlandet, sier han.

Til toppen