KARRIERE

Henter sjef fra Software Innovation

Beate A. Størkson blir norgessjef for Link Mobile Solutions.

Konsernsjef i Link Mobile Solutions, Glenn Stenholm, henter Beate A. Størkson fra Software Innovation som norgessjef for selskapet.
Konsernsjef i Link Mobile Solutions, Glenn Stenholm, henter Beate A. Størkson fra Software Innovation som norgessjef for selskapet. Bilde: Link Mobile Soultions
19. des. 2011 - 09:54

Beate A. Størkson blir ny administrerende direktør for Link Mobile Solutions Norge. Hun kommer fra jobben som leder for forretningsutvikling i Software Innovation AS. Det fremgår av en pressemelding fra selskapet.

– For oss er denne ansettelsen et viktig strategisk grep. Beate A. Størkson har 15 års variert IT-erfaring fra EDB Ergo Group, SaveIT og Software Innovation, som styrker og kompletterer teamet vårt, sier konsernsjef Glenn Stenholm i Link Mobile Solutions.

Selskapet, som er et resultat av sammenslåingen av Link Mobility og Aspiro Mobile Solutions tidligere i høst, er nå ledende i Norden og Baltikum innenfor mobile løsninger og -tjenester. De har 35 ansatte med hovedkontor i Oslo og avdelingskontorer i Stockholm, Riga og Tallinn. De forventer å omsette for en kvart milliard kroner i 2011.

– De fleste bedrifter beveger seg over på mobile flater, og modenheten for mobile løsninger og betalingsløsninger blir stadig større. For å synliggjøre Link Mobile Solutions enda tydeligere som ledende leverandør i dette markedet, henter vi altså en erfaren og kunnskapsrik toppsjef for satsingen i Norge, sier Stenholm.

Selskapets hovedsatsningsområde er utvikling av mobile tjenester, mobilmarkedsføring, digital-dialog og mobile billett- og betalingsløsninger. Selskapet har blant annet levert løsninger til Norwegian, BMW og ICA.

    Les også:

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.