Henter sjef fra Software Innovation

Beate A. Størkson blir norgessjef for Link Mobile Solutions.

Konsernsjef i Link Mobile Solutions, Glenn Stenholm, henter Beate A. Størkson fra Software Innovation som norgessjef for selskapet.
Konsernsjef i Link Mobile Solutions, Glenn Stenholm, henter Beate A. Størkson fra Software Innovation som norgessjef for selskapet. (Bilde: Link Mobile Soultions)

Beate A. Størkson blir norgessjef for Link Mobile Solutions.

Beate A. Størkson blir ny administrerende direktør for Link Mobile Solutions Norge. Hun kommer fra jobben som leder for forretningsutvikling i Software Innovation AS. Det fremgår av en pressemelding fra selskapet.

– For oss er denne ansettelsen et viktig strategisk grep. Beate A. Størkson har 15 års variert IT-erfaring fra EDB Ergo Group, SaveIT og Software Innovation, som styrker og kompletterer teamet vårt, sier konsernsjef Glenn Stenholm i Link Mobile Solutions.

Selskapet, som er et resultat av sammenslåingen av Link Mobility og Aspiro Mobile Solutions tidligere i høst, er nå ledende i Norden og Baltikum innenfor mobile løsninger og -tjenester. De har 35 ansatte med hovedkontor i Oslo og avdelingskontorer i Stockholm, Riga og Tallinn. De forventer å omsette for en kvart milliard kroner i 2011.

– De fleste bedrifter beveger seg over på mobile flater, og modenheten for mobile løsninger og betalingsløsninger blir stadig større. For å synliggjøre Link Mobile Solutions enda tydeligere som ledende leverandør i dette markedet, henter vi altså en erfaren og kunnskapsrik toppsjef for satsingen i Norge, sier Stenholm.

Selskapets hovedsatsningsområde er utvikling av mobile tjenester, mobilmarkedsføring, digital-dialog og mobile billett- og betalingsløsninger. Selskapet har blant annet levert løsninger til Norwegian, BMW og ICA.

    Les også:

Til toppen