Hentet penger for å utfordre Telenor

Hentet penger for å utfordre Telenor

Ingvild Myhre i Network Norway henter inn millioner fra Orkla og Lyse for å vokse i bedriftsmarkedet.

Network Norway lever av å levere telekomløsninger til norsk næringsliv. Nå forteller selskapets administrerende direktør, Ingvild Myhre, at de har hentet inn 95 millioner fra eksisterende og nye aksjonærer. Blant annet kommer Orkla og Lyse inn på eiersiden.

Pengene skal brukes til å vokse kraftig og spise markedsandeler av de to etablerte telekom-selskapene Telenor og Netcom.

- Vi er godt posisjonert for vekst og har nå de nødvendige ressursene. Om kort tid lanserer vi våre egne produkter og tjenester, rettet mot bedriftsmarkedet, sier Ingvild Myhre, konsernsjef i Network Norway, i en pressemelding.

Samtidig med at Lyse går inn som aksjonær i Network Norway, har selskapene inngått avtale om leveranse av mobilnettaksess. Den er estimert å ha en verdi på mellom 50 og 100 millioner kroner over en treårs periode.

- Nå bygger vi vårt eget mobilnett i de større byene og roamer på Netcoms nett i resten av landet. På den måten kan vi tilby fullverdig trafikktjenester for tale og data over mobilnettet for Lyse Tele og andre som tilbyr mobilabonnement og mobiltjenester i det norske markedet, sier Myhre.

Lyse har per i dag 15.000 mobil- og 65.000 ”Triple-Play” kunder (internett, tv og telefoni i ett).

Til toppen