KARRIERE

Her er årets IT-student

Glenn Ytterdal fra NITH gikk til topps i kåring.

Prisvinner Glenn Ytterdal, her flankert av jurymedlemmene Ronny Seehuus (til v.) og Runar Smaavik.
Prisvinner Glenn Ytterdal, her flankert av jurymedlemmene Ronny Seehuus (til v.) og Runar Smaavik. Bilde: NITH
4. mai 2011 - 12:45

Noen av landets ypperste studenter ble i går kveld hedret under Universum Awards, en årlig tilstelning i regi av konsulentselskapet Universum i samarbeid med næringslivet.

Glenn Ytterdal vant i kategorien IT og kan dermed smykke seg med tittelen «årets beste IT-student».

Han er nå i ferd med å fullføre en treårig bachelor innen E-business ved Norges Informasjonsteknologiske Høgskole (NITH) i Oslo.

- En verdig vinner. Han var ubetinget den beste av kandidatene, sier kommunikasjonssjef Arve Christensen fra ingeniørenes fagforening NITO i en pressemelding.

Kåringen er resultat av en omfattende kartlegging av studenter ved høgskoler og universiteter i hele Norge, der nominerte stemmes fram av sine medstudenter på bakgrunn av både gode studieresultater og engasjement i studiemiljøet.

Får prøve seg hos Cap Gemini

Juryen har bestått av fagpersoner fra NITO og Cap Gemini. Foruten heder og ære får vinneren av årets IT-pris en ukes arbeidsopphold hos Cap Gemini i premie.

Prisvinneren påpeker selv at studietiden har vært hektisk og utfordrende, men også givende. I tillegg til verv som studentrådsleder på NITH har han jobbet som studentveileder, engasjert seg i markedsaktiviteter og er aktiv i NITO Studentenes styre.Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.