Her er digi.nos premiequiz-vinnere

Her er en oversikt over vinnerne i digi.nos premiequizer. Lista oppdateres fortløpende.

Her er en oversikt over vinnerne i digi.nos premiequizer. Lista oppdateres fortløpende.

Vi har tidligere fortløpende publisert navn på vinnerne av våre premiequizer, men flere lesere har etterlyst en samlet oversikt over alle vinnerne og det skal de få. Denne artikkelen vil fortløpende bli oppdatert etter hvert som nye vinnere kåres.

Her er lista:

 • digi.nos påskequiz: Vinneren heter Jarle Bøe, er 29 år gammel og jobber til daglig som markedssjef ved Atmels avdelingskontor i Oslo. Bøe vant en kajakk til 10.000 kroner

  Øvrige premievinnere i påskequizen:

  Synneva Hellebø, Bergen - vant Windows XP

  Jan Roger Markussen, Mo i Rana - vant Windows XP

  Vibeke Jahr, Vestby - vant Microsoft Office XP

  André Årsnes, Oslo - vant Microsoft Office XP

  Kaj Bjerke, Åsgårdstrand - vant Microsoft Encarta - Reference Library 2000

 • Premiequiz i mai: Eirik Huse fra Bergen trukket ut som vinner av hovedpremien - et trådløst tastatur og en trådløs mus fra Logitech. Trådløs mus gikk også til Kenneth Karlsen fra Auli og Adeline L. Harangen fra Langhus.

 • digi.nos sommerquiz (hele juli): I hele juli kunne digi.nos lesere prøve seg på vår 30-spørsmål lange sommertest. Vårt publiseringssystem logget nesten 4000 lesere som klarte full score. I tillegg til at man fikk testet seg selv, hadde vi en premie - en HP Ipaq 1915 lommedatamaskin. Vinner: Nils Magne Lunde fra Kleppestrø (utenfor Bergen) som jobber i programvare/konsulentselskapet Options.

 • Premiequiz i august: Vinner ble Håkon Sønderland, til daglig systemutvikler i konsulentselskapet Antares i Oslo. Sønderland stakk av med en 3com WLAN 802.11g basestasjon og tilsvarende PC-Card til en bærbar PCer.

  • Fra og med september har digi.no arrangert ukentlige quizer.

  • Septemberquiz 1: Vinneren av konkurransen om selskaper i IKT-bransjen ble Ingunn Granaasen, websjef i Landskreditt Bank. Hun vant en Office 2003 Pro-pakke fra Microsoft.

  • Septemberquiz 2: Vinner ble Roar Bergheim, programmerer hos Bergens-baserte vizrt, et selskap som utvikler og selger grafisk programvare til TV-bransjen. Selskapet er kjent for blant annet værvarslingsgrafikken man har laget for TV2 som dessuten er deleier av selskapet.og er også deleid av TV2. Bergheim vant en Muvo MP3-spiller fra Creative.

  • Septemberquiz 3: Vinner av Adobe Premiere - et av de mest populære og funksjonsrike programmene for videoredigering (Pro-versjonen av 6.0) ble Barry Ellingsen, konsulent i EDB Fellesdata, et datterselskap i EDB Business Partner

  • Septemberquiz 4: Vinner av to sikkerhetspakker fra Symantec ble Johan I. Borgos fra Sortland.

 • Oktoberquiz 1: Sikkerhetstekniker Torkel Mathisen hos Ergo Integration, den sentrale driftsdivisjonen i det store Posten-eide dataselskapet, vant den første premien i oktober - en Samsung SGH-V200.

 • Oktoberquiz 2: Vinner ble Torfinn Haugland, ansvarlig for konsulenttjenester hos forretningssystem-leverandøren IFS. Han stakk av med en trådløs HP Deskjet 5652.

 • Oktoberquiz 3: Vinner ble 36-årige Snorre Larsen, sivilingeniør i firmaet Cronus Engineering i Oslo. Larsen sysler hovedsakelig med prosessautomatisering og industrielle IT-systemer. Premie: Logitechs nye Pocket Digital 130 kamera.

 • Oktoberquiz 4: Vinner av en mobiltelefon fra Siemens ble Ole Einar Fosse, en 21 år gammel sivilarbeider som for tiden arbeider hos Changemaker - Kirkens Nødhjelps ungdomsbevegelse.

  • Novemberquiz 1: Vinner av faks, scanner, printer og kopimaskin ble Eskil Landsvik. Han jobber som ambulerende miljøterapeut ved en ungdomspsykiatrisk poliklinikk i Stavanger, og forteller at premien så absolutt kan sies å komme vel med; - Den printeren jeg har i dag kvalifiserer neppe til "best-i-test", da den kostet meg den nette sum av kr. 95,- på Lefdals i Stavanger...

  • Novemberquiz 2: Vinner av trådløs mediamottaker av typen SMC EZ-Stream ble Jon Terje Tjønn, som til daglig jobber i Accenture - for tiden er oppdraget utvikling og forvaltning av en webbasert salgsportal ute hos en kunde. - Ser frem til å få den trådløse mediamottakeren i hus og få testet den ut!! Helt konge!!, skriver den lykkelige vinner i en e-post til digi.no

Til toppen