Her er DnB og Telenors virtuelle by

digitoday.no presenterer e-handelsplanene til Doorstep, samarbeidet mellom Den norske Bank og Telenor. - Målet er å skape en virtuell by der kundene kan gjøre alle sine innkjøp, sier administrerende direktør Knut Oppegaard.

digitoday.no presenterer e-handelsplanene til Doorstep, samarbeidet mellom Den norske Bank og Telenor. - Målet er å skape en virtuell by der kundene kan gjøre alle sine innkjøp, sier administrerende direktør Knut Oppegaard.

Nettbyen Doorstep så dagens første lys i går. Selv om byggeaktiviteten fortsatt er stor, ser du konturene av byen bak stillasene og presenningene. Dette skal være den smarte byen hvor arkitektur, produkter og tjenester er valgt for at du skal kunne gjøre dine ærend trygt og enkelt.

Er du ny i byen kan du avlegge turistinformasjonen et besøk. Her blir du møtt av behjelpelige konsulenter som hjelper deg frem i byen. Med et kart i hånden er begir du deg ut på ferden i den nye byen. Er du en av de første som går i brosteinsgatene i november og desember vil du se at byggeaktiviteten er stor. Byen er fortsatt under bygging og i stor ekspansjon. Butikkene skal bygges slik at innbyggerne enkelt og greit skal kunne gjøre sine innkjøp.

Doorstep: Mer info?
Her er DnB og Telenors virtuelle by
Trygg nettby med fremmed navn
Gir blaffen i reklame
Når det kimer i telefonen, triller pengene ut
På terskelen til noe dyrt


På Doorsteps bykart kan du navigere rundt i byen på leting etter tilbud og produkter. Kanskje med utgangspunkt i det ukentlige Doorstep-magasinet kan du lete etter produkter for din smak. Eller er du selv næringsdrivende i byen kan du stå på barrikadene for handelstandsforeningen.

Bankkortet legger du igjen hjemme for her bruker du mobiltelefonen som din lommebok. Kun med noen tastetrykk, og selv om du er milevis unna butikken, kan du få varene sendt direkte hjem til deg kort tid etter.

Og mulighetene skal være mange.

En lørdags morgen kan du for eksempel starte i aviskiosken med å lese dagens nyheter til morgenkaffen. Etter en sjekk av nyhetene krysser du raskt gaten for å gå til posthuset og sjekker dagens post på din egen posthylle. På posthusets meldingssentral får alle innbyggerne samlet all sin post; tekstmeldinger, e-post eller talemeldinger.

Etter posthuset står banken for tur. Den er alltid betjent, også lørdager. Skjønt, du trenger egentlig ikke å gå til banken for å betale dine kjøp. Så lenge du har med deg mobiltelefonen skulle det meste la seg ordne.

Så er det bare å vandre i bygatene på leting etter det du ønsker. Og har du sterke meninger om byen er det bare å avlegge byplankontoret et besøk.

Til toppen