JUSS OG SAMFUNN

Her er landets beste e-kommuner

KS hedret de som har kommet lengst med digitalisering.

Kommunesektorens organisasjon kåret i går beste digitale fylkeskommune og og beste e-kommune. Prisene ble delt ut under Digitaliseringskonferansen for kommunesektoren i Stavanger.
Kommunesektorens organisasjon kåret i går beste digitale fylkeskommune og og beste e-kommune. Prisene ble delt ut under Digitaliseringskonferansen for kommunesektoren i Stavanger. Bilde: KS Digitaliseringsstraregi 2013-2016
17. sep. 2014 - 08:04

Oppland ble kåret til beste digitale fylkeskommune under KS-konferansen om digitalisering. Bergen, Lyngdal og Austrheim fikk prisen for beste e-kommune.

I juryens begrunnelse får Oppland blant annet skryt for bruk av sosiale medier, hvor de har egen strategi- og handlingsplan.

Bergen ble kåret til beste storkommune, Lyngdal i Vest-Agder vant prisen for beste mellomstore kommune og Austrheim i Hordaland var beste småkommune.

Prisen, som har blitt delt ut av KS siden 2006, er blant annet basert på i hvilken grad kommunene og fylkeskommunene har oppnådd målene i Digitaliseringsstrategien fra KS (pdf).

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.