Her er Norges beste tippetjeneste på nett

Bladet TIPS har gjennomført en test av de største tilbyderne av tipping over Internett i Norge. Totalt ble 23 nettsteder grundig analysert over en periode på to måneder.

Testen tok for seg utvalg av odds, tilbakebetalingsprosent, brukervennlighet, effektivitet på inn- og utbetalinger, design og support.

Det ble Expekt.com som gikk helt til topps, ifølge en pressemelding fra selskapet.

- For oss er denne kåringen en bekreftelse på at mange års arbeide har gitt resultater, og at vi har klart å holde fokus på våre kunder og deres behov. Vi søker hele tiden etter nye muligheter til å øke spillegleden for våre kunder. Nye tjenester lanseres jevnlig, og brukervennligheten optimaliseres kontinuerlig, sier Christian Haupt, grunnlegger av Expekt.com.

- Vi må ærlig innrømme at vi falt pladask for Expekts design. Siden er enkel, oversiktelig og meget funksjonell. Ingen unødvendige tastetrykk, her finner man frem øyeblikkelig, skriver TIPS i testresultatet.

TIPS sier videre at Expekt har et meget godt utvalg av odds og at Expekt var overlegne når det gjaldt brukervennligheten når man skal sette sine spill.

Til toppen