BEDRIFTSTEKNOLOGI

Her er nyhetene i Windows 7

Digi TV: Microsoft Norge viser og forklarer.

16. okt. 2009 - 13:08

Digi.no og DinSide inviterte tidligere denne uken Microsoft Norge til å være i vårt studio for å svare på spørsmål Windows 7. Mange av spørsmålene fikk vi fra våre lesere, som ble invitert til å bidra i denne artikkelen.

Vi har denne gang delt opp videoen i tre deler, for at leserne enklere skal kunne gå del den bolken som de selv tror er mest interessant. Det er likevel en del referanser i videoene til ting som har blitt sagt tidligere, så det kan være lurt å se det hele i rekkefølge for å få med seg sammenhengen.

I denne første delen presenterer Isabella Alveberg, Windows-direktør ved Microsoft Norge med ansvar for konsumentmarkedet, et utvalg av de nyhetene i Windows 7 som berører de aller fleste av brukerne.

Den andre delen av opptaket er tilgjengelig her. I denne delen fokuseres på nyheter som først og fremst er rettet mot bedriftskunder. Men det vises også funksjonalitet som kan være nyttig for alle typer brukere.

I den tredje delen går vi over til leserspørsmålene. Dette er en den lengste delen og her kommer vi inn på temaer som vil være interessant for de aller fleste som vurderer å ta i bruk Windows 7.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.