Her er PC-tastaturet for de minste

Her er PC-tastaturet for de minste

Med dette tastaturet og tilpasset programvare vil også småbarn ha nytte og glede av en PC.

Barnetastaturet Comfy EasyPC med tilhørende programvare gjør det mulig for barn helt ned til 1 år å leke og lære med det nyeste innenfor spesialutviklet programvare for barn, heter det i en pressemelding fra importøren Norstar.

Comfy Easy PC skal være spesielt utviklet for små barns motorikk og ferdigheter i alderen fra 1 til 5 år. Tastaturet erstatter vanlig tastatur og mus og gjør det behagelig og sikkert for de små å bruke PC-en.

Tastaturet har 20 «knapper» med bilder av dyr, symboler og farger i stedet for vanlige bokstaver. De tilpassede applikasjonene består av interaktive kombinasjoner av historier, animert film, bilder og musikk. De er oversatt til norsk, og er tilgjengelige på til sammen 20 språk.

Programvaren bygger på gjenkjennelige figurer som snakker til barnet og forklarer hva som skal gjøres. Hver forklaring er fulgt av illustrasjoner og animasjoner. Barna oppfordres til å fargelegge tegninger, synge sanger, plassere objekter og forstå sosiale begreper.

Hensikten er å bidra til at barn lærer gjennom lek og utforskning. Barnet vil utvikle språklige ferdigheter, sanser, motoriske og sosiale evner. Grunnleggende datakompetanse følger også naturlig med, heter det.

Salget foregår i leketøysbutikker. Veiledende pris for tastaturet er 799 kroner, og 249 kroner for tilleggspakker.

Til toppen