Her er Sony-Ericssons høst-planer

I løpet av høsten kommer en rekke av Ericssons tidligere lanserte telefoner endelig i salg, blant annet P800, som har absolutt alt.

I løpet av høsten kommer en rekke av Ericssons tidligere lanserte telefoner endelig i salg, blant annet P800, som har absolutt alt.

Som med Microsoft-programvare, må man med mobiltelefoner skille nøye mellom "lansert" og "i salg" - spriket er ofte stort.

Ericsson viste frem sin nye toppmodell, P800, i slutten av mars. - P800 kommer i salg i begynnelsen av oktober og vil, hvis jeg skal tippe, koste 7-8000 kroner, forteller Sony Ericssons norske mobilsjef -sjef , Mats Nivelius, til digi.no.

P800 er en trebåndtelefon (GSM 900/1800/1900) med innebygget kamera. Skjermen er trykksensitiv (208x320 piksler), GPRS, Java og kjører på den åpne Symbian 7.0-plattformen. Telefonen har stort sett det meste du ønsker deg, men blir altså ikke helt gratis.

Da er kanskje T300 mer interessant for de fleste. T300 blir trolig storselgeren til Sony Ericsson i høsten, for dette blir selskapet store spilltelefon. Telefonen fremstår som en billigversjon av T68 og mangler bare Bluetooth. Med fargeskjerm og Java-baserte spill vil nok prisen på 2500-3000 kroner friste mange. T300 kommer i salg i løpet av oktober, forteller Nevelius.

Sony Ericsson står også klar med T200, som er en litt mer standard telefon med GRPS til rundt 2000 kroner. T200 kommer i salg i september.

I tillegg skal selskapet også få T600 i salg. Denne veldig lille telefonen har kalender og spill, blant annet et kjørespill som Nivelius skryter av.

Av tilleggsutstyr skal selskapet lansere et nytt tilleggs-kamera for sine telefoner som får digital zoom og en handsfree-enhet for bil som kommuniserer med telefonen over Bluetooth.

Til toppen