Her er Telenors ADSL-spill

Fra i dag kan Telenors bredbåndskunder få tilgang til over 20 PC-spill og en stor familiepakke med barnespill gjennom bredbåndsportalen iCanal. Her er spillene.

Fra i dag kan Telenors bredbåndskunder få tilgang til over 20 PC-spill og en stor familiepakke med barnespill gjennom bredbåndsportalen iCanal. Her er spillene.

Telenors spilltilbud er en del av selskapets julekampanje for å verve enda flere ADSL-brukere. Spilltjenesten gjøres kun tilgjengelig for Telenors egne abonnenter - det vil si nye og gamle ADSL-kunder samt Telenor Avidis kabel-TV-kunder ("Online via kabel").

Les også:

- Vi vet at i utlandet er såkalt "Games-On-Demand", eller spill-til-leie, svært populært hos bredbåndsbrukere. Dette har vi tatt konsekvensen av, og har nylig inngått avtaler med noen av de største PC-spill produsentene internasjonalt. Gjennom disse kan vi tilby våre kunder en spillpakke som skulle tilfredsstille de fleste behov. Og barnefamiliene kan glede seg over tilgang til spill og læringsprogrammer rettet mot de yngste i familien, sier direktør Eirik Lunde i iCanal.


Gjennom bredbåndsforbindelsen lastes spillene direkte ned på kundens datamaskin, og er klare til bruk i løpet av noen minutter. Personlig ranking og resultater blir også lagret.

-For noen kroner i måneden får kundene tilgang til en liten oase av spill som hadde kostet tusenvis av kroner å kjøpe i butikken. En annet moment er at vi fyller et behov for godt innhold på bredbånd vi vet mange etterspør. Og kundene kan få tilgang til en masse spill og læringsprogrammer på helt lovlig vis, uten å ty til piratkopiering og dårlig kvalitet, sier Lunde.

Spillene kan også lastes ned for bruk i tre dager for de som ønsker å prøve ut tilbudet. Her vil prisen variere avhengig av hvilke spill som lastes ned, men i utgangspunktet koster alle pakker under hundrelappen.

Spillene som lanseres i den første utgaven av spillpakken er fra Eidos Interactive, UbiSoft og Infogrames. Blant spillene som lanseres er blant andre "Driver", "Unreal Tournament", og "IL2 Sturmovik", "Silent Hunter 2", og "Supreme Snowboarding". Den tekniske plattformen leveres av Exent Technologies.

I familiepakken leveres de fleste spillene av PanVision og FunSoft. Noen av titlene er "På oppdagelsesferd med Peter og Marie på Bonegården", "Roller Coaster Tycoon", og "Globetrotter 2" og "Matteraketten jr." I tillegg kan man lære seg både engelsk, fransk, italiensk, spansk og tysk gjennom Talk Now!-programmene.

Til toppen