Her er utrykningsjakken for alle IT-sjefer

En norsk Windows 2000-CD, en harddisk og en USB-kabel? Et øyeblikk, så skal jeg sjekke lommene mine.

'Scott eVest 2.5' er rett og slett et must for brannslukkere i IT-bransjen og alle andre ekte nerder. Som "e" og versjonsnummeret indikerer er dette en vest/jakke-kombinasjon som er laget spesielt for alle IT-folk.

Nå har Scott "oppgradert" jakken fra versjon 2 til 2.5 med enda flere lommer og funksjoner.

eVest skiller seg fra vanlig jakker på to måter. Jakken har fått en rekke muligheter til å føre og feste ledninger til for eksempel hodetelefoner eller hodesett til mobil. Praktisk for å unngå at ledningen hekter seg opp, og du får revet av deg hodesettet eller skader utstyr og plugger.

Jakken er også utstyrt med et bokstavelig talt hav av lommer. Antallet er faktisk hele 22, kanskje litt overkant av hva selv en hyperaktiv IT-sjef trenger. Men de er smart nok plassert og i ALLE tenkelige størrelser, både på innsiden og utsiden av jakken.

eVest kan brukes på to måter, for du kan ta av ermene. Som vanlig jakke er den egnet til norsk klima, blant annet et passelig tykt for og magneter som stenger klaffen over glidelåsen.

I tillegg som en vanlig jakke, kan du bruke den som et utryknings-verktøykasse. Enkelte IT-sjefer og supportfolk bruker en fotovest til samme oppgave, men eVest er altså valget for den motebeviste IT-sjefen. Så med 22 lommer trenger du ikke å velge - det er bare å laste inn CD-er med forskjellige Windows-versjoner, verktøy, drill, ekstra innstikkskort, harddisker, kabler, mobiltelefon, PDA, MP3-spiller og det meste annet.

En liten advarsel: Finn en fast lomme til mobilen, for når den ringer, rekker du neppe å sjekke 22 lommer.

Her i Norge skal Microsoft, NRK og Siemens kjøpt inn et større antall jakker. Inkludert moms koster jakken 1700 kroner og importeres av Norwestor.

Til toppen