BEDRIFTSTEKNOLOGI

Her laster du ned Windows 10

Microsoft har gitt ut den første prøveversjonen.

Windows-direktør Joe Belfiore viste tirsdag fram en tidlig utgave av Windows 10 med retur av den berømmelige startmenyen i ny drakt.
Windows-direktør Joe Belfiore viste tirsdag fram en tidlig utgave av Windows 10 med retur av den berømmelige startmenyen i ny drakt. Bilde: Microsoft
2. okt. 2014 - 09:02

Som varslet kom Microsoft i går med en første prøveversjon av Windows 10, som nå fritt kan lastes ned.

Det er snakk om en såkalt Technical Preview, som er en svært tidlig smakebit av det nye operativsystemet, som antakelig ikke blir lansert før sent neste år.

– Husk at vi ikke er ferdige. Versjonene vil bli mer pålitelige, raskere og mer kompatible etter hvert, med massevis av funksjoner i vente, oppgir Microsoft i en spørsmål og svar-seksjon.

Følg samme lenke for informasjon om systemkrav og andre nyttige merknader. Det eneste kravet for adgang til prøveversjonen av operativsystemet er at du må ha en Microsoft-konto.

Enn så lenge forligger det ingen norsk versjon, men Windows 10 finnes med engelsk, kinesisk eller portugisisk språkstøtte i både 32-biters og 64-biters utgaver.

Disse er også gjort tilgjengelig som ISO-filer for de som ønsker å prøve operativsystemet på en egen partisjon eller på virtuell maskin.

    Les også:

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.