BEDRIFTSTEKNOLOGI

Hermansen: - Tilfreds med kapitaltilførsel

Regjeringens forslag om å styrke Telenors aksjekapital med to milliarder kroner gir et godt grunnlag for videre satsing og fortsatt rimelige tjenester fra Telenor, sier konsernsjef Tormod Hermansen.

Frode Eriksen
30. jan. 1998 - 13:39

-Telenor er svært tilfreds med Regjeringens forslag om å utvide selskapets egenkapital med to milliarder kroner, sier konsernsjef i Telenor, Tormod Hermansen.

- Det gir oss et godt grunnlag for å utnytte det potensialet vi ser i lønnsomme prosjekter i utlandet, samtidig som vi ivaretar våre forpliktelser overfor norske forbrukere. En kombinasjon av vekst ute og fortsatt sterk satsing hjemme, gir grunnlag for et konkurransedyktig Telenor også i fremtiden, sier han.

- Dereguleringen av telemarkedet fører til at det fremkommer en rekke interessante investeringsprosjekter internasjonalt. En solid egenkapitalbase er en forutsetning for å kunne ta del i slike prosjekter, og det har Regjeringen nå gitt oss grunnlag for. Dette vil i neste omgang være med på å øke inntjeningen til Telenor. Et bredere kundegrunnlag for de produkter vi utvikler og tilbyr vil sikre stadig bedre og rimeligere tjenester til alle deler av vårt hjemlige marked også i fremtiden.

Hermansen legger vekt på at Regjeringen sier den vil komme tilbake til ytterligere kapitaltilførsel senere.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.