BEDRIFTSTEKNOLOGI

Hermansens fashion

Venter du på installatøren til din nye ISDN-linje er det bare å se etter den nye Telenor-uniformen: De 4000 ansatte i Telenor IT Service og Installasjon tar nå i bruk sine nye profilklær i rødt, grønt og blått.

Nye uniformer til de utearbeidende.
Nye uniformer til de utearbeidende. Foto: Telenor
Frode Eriksen
19. feb. 1999 - 13:31
Nye uniformer til de utearbeidende. <i>Foto:  Telenor</i>
Nye uniformer til de utearbeidende. Foto:  Telenor

Designer Inger Johnsrud står bak Telenors nye snitt, som ikke bare skal være fint og funksjonelt. Klærne skal også gjøre selskapets ansatte gjenkjennelige for kundene rundt om i landet. For de 4000 Telenor-ansatte i IT-Service og Installasjon representerer den mest desentraliserte delen av Telenor med ansatte i stort sett alle kommuner.

Telenors tekniske personell har i flere år benyttet seg av standard arbeidsklær, som var funksjonelle, men ikke særlig gjenkjennelige.

De nye uniformene er utformet med utgangspunkt i Telenor-ansattes egne ønsker, som gjør at en finner spesialtilpassede lommer, doble knær, muligheter for ilegg av knebeskyttelse og strikk på hver side av bukselinningen.

Klærne er en blanding av polyester og bomull, og er produsert med tanke på at det tekniske personellet jobber utendørs det meste av dagen.

Telenors egen logo er påsydd og kan med enkle bevegelser fjernes og erstattes med en annen. Om det skulle bli behov for det.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.