KORTNYTT

Hevder PS3-prisen skyldtes en misforståelse

Sony avviser å ha oppgitt en endelig pris på Playstation 3 og mener selskapets talsperson er blitt feiltolket.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
7. apr. 2006 - 09:04

En mengde nettpublikasjoner, inkludert digi.no, skrev denne uken at den franske sjefen for Sony Computer Entertainment, George Fornay, avslørte prisen på Playstation 3 i et fransk radiointervju nylig. Nå kan det vise seg at det hele har vært en misforståelse.

Til GamesIndustry.biz sier Nick Sharples, kommunikasjonsdirektør i Sony Computer Entertainment Europe (SCEE), at ideen om at Fornay omtale av et prisområde på mellom 499 og 599 euro er prisen Playstation 3 vil selges for, skyldes en misforståelse eller feil oversetting. Sharples hevder at Fornay snakket om den relative verdien til PS3 som en Blu-ray Disc-spiller (BD).

Ifølge Sharples skal Fornay ha sagt at PS3 vil være veldig konkurransedyktig priset i forhold til andre Blu-ray Disc-produkter hvis den vil koste omtrent 500 dollar, men at den med en slik pris vil koste betydelig mer enn andre spillkonsollprodukter.

    Les også:

- Ikke på noe tidspunkt foreslo eller indikerte han en spesifik pris eller prisområde for PS3, og enhver rapport om at han gjorde det, er feilaktig, sier Sharples.

Dermed er kan man konkludere med at prisen for Sonys kommende spillmaskin stadig er like ukjent, men også at det fortsatt er mulig at selskapet vil kunne selge maskinen for en lavere pris enn 500 euro.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.