RESULTATERFINANS

High-tech Rubicon

Nye Rubicon Global ble lansert onsdag formiddag. "Eidsvoll-teknologien" gir muligheten for papirløs kommunikasjon i bedriftene og med kunder og leverandører. I god Microsoft-stil gir den også mulighet for at systemet krasjer under produkt-presentasjoner.

Jørgen Christiansen
25. nov. 1998 - 11:25

Med presentasjonen av Rubicon Global er utviklingsprosjektet Eidsvoll fullført. Prosjektet har ved siden av Rubicon Global gitt PC-Systemer flere nye produkter, programkode som kan selges som enkeltkomponenter og muligheten for lansering av flere nye produkter i fremtiden.

Med Rubicon Global kan alle regnskaps- og administrative rutiner gjøres elektronisk. Dette innbefatter reskontro, inkasso, remittering, kundestøtte, regnskap, salgsstøtte, logistikk og lagerhold.

For de kundene som ønsker det kan purringer og inkasso sendes til kunden elektronisk. Regnskapssystemet kan åpnes for innsyn fra kunden og for tilgang til systemet for mobile medarbeidere.

Per Boasson innrømmer at en slik åpning av systemet gir utfordringer på sikkerhetssiden som kundene må ta høyde for.

Rubicon Global baserer seg på COM/DCOM-teknologi og er i følge Boasson det første regnskapssystemet i verden som er basert på denne teknologien og godkjent logoprodukt for Microsoft BackOffice.

Teknologien er så ny at under presentasjonen for pressen onsdag morgen krasjet systemet... Boasson forteller at det fremdeles gjenstår 14 dager med produkttesting og feilfiks før Rubicon Global er klart for salg.

Det nye produktet er siktet inn på selskaper med 20 til 200 ansatte, men er skalérbart for både større og mindre bedrifter.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.