JUSS OG SAMFUNN

Hitlister skal stramme opp Kvasir

Scandinavia Online lanserte klokken 12 i dag en ny lenkeguide for brukerne, inkludert oppdaterte oversikter over de mest populære søkeordene og katalogoppføringene.

Herman Berg
21. juni 1999 - 20:01
Scandinavia OnlineKvasir


"Nettet vokser raskere enn noen gang og blir med det stadig mer uoversiktlig. Da kan selv en katalog med nordiske ressurser som i SOL Kvasir bli for omfattende. Det tar lenger tid å finne det man er på jakt etter, og det kreves større søkeferdigheter enn tidligere".








Morten Nilsen


- Vi prøver på denne måten å vise trender i bruken av Internett. Vi regner med at denne veiledningen er interessant for mange av internettbrukerne våre, sier han.

Nilsen er ikke spesielt engstelig for at gamle elementer i hovedproduktet skal bli overflødige.

Redaktør Tine Skarland (bilde til høyre) og Nilsen innser imidlertid at noen elementer overlapper. Først og fremst gjelder det Topp 30-listen i gamle Kvasir som er identisk med de 30 øverste på den nye Topp 50-listen.

- Jeg ser at Topp 30 mister litt av sin hensikt, men Topp 50 er en viderføring av denne, sier Skarland og mener at det vil være dumt av SOL å ikke utnytte mulighetene de har til å sortere eksisterende innhold på nytt.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra