Hjelp digi.no med å lage et spamfilter

digi.no ønsker innspill fra lesere som har trent opp sin Outlook til å stoppe e-post-søppel. Send oss dine regler, så kan flere få hjelp.

Det blir stadig mer e-post-søppel som stjeler kapasitet og som fornærmer oss med de mest horrible tilbud. Riktignok finnes flere programmer som kan bremse flommen, men det kan ofte være plundrete å få dem til å virke. Det finnes dessuten et gratisalternativ i e-post-programmet mange av oss bruker. Men du må trene opp Microsoft Outlook/Outlook Express selv, noe som tar litt tid.

Dette er ikke nødvendig, for det er andre som har gjort mye før deg.

digi.no ønsker å dele ut Outlook innstillingsfiler med sperrede ord og sperrede adresser. Vi har selv laget en ganske bra, men det er sikkert noen som har gjort en bedre jobb enn oss. Vi håper derfor at brukere som har lagt ned en stor jobb i sin sperring, vil dele sitt arbeid med andre. digi.no vil i etterkant legge ut filene til fri nedlastning på vår server sammen med installasjons-veiledning.

Vi trenger sperrefiler for de forskjellige versjonene av Outlook og Outlook Express da disse i utgangpunktet ikke er kompatible.

For Outlook i Office XP og Outlook Office 2000: Gå på verktøy, så regelveiviser og trykk på alternativer nederst til høyre. Klikk på eksporter og lagre- filen.

Forklaring for eksport i Outlook Express for Windows 9X, ME og 2000 finner du her: OLEXP: How to Backup and Restore Outlook Express Blocked Senders

Vennligst send filene til er@digi.no.

Det er meget viktig at du angir to ting:
1: Hvilken versjon av Outlook filen(e) fungerer for
2: Hvor omfattende listen av sperreord og adresser er, da vi har ikke mulighet til selv å installerer og telle.

Til toppen