JUSS OG SAMFUNN

Hjemme-PC til ansatte ga pris

Den Gyldne Alfa gikk til Statoil for sitt prosjekt med utdeling av datamaskiner til ansatte. Bedriften ble denne uke kåret til den virksomhet som har Norges mest ambisiøse nettløsning.

Hilde Nyman
17. apr. 1998 - 15:04

Statoils dataprosjekt hvor de ansatte fikk tilbud om hjemme-PC, også kalt "IT-Skrittet", ble torsdag tildelt hovedprisen i konkurransen om "Den Gylne Alfa". Alle ansatte i Statoil fikk i 1996 tilbud om en multimedia-PC til å ha hjemme i bytte mot å delta i et opplæringsprogram over to år som går på fritiden.

- Kandidaten har i Norge gitt begrepet IT-satsing nytt innhold og er den naturlige vinner av årets hovedpris Den Gylne Alfa 1997, sier juryen i en pressemelding.

Fem ulike priser ble delt ut, og det var påmeldt 100 prosjekter til årets utdelinger. TV2 ble kåret til den bedrift som best har klart å utnytte Internett til merkevarebygging av virksomheten og virksomhetsområdet. Online Club vant prisen for best utnytting av netteknologien til å øke omsetningen av varer og tjenester på nettet. I klassen for den virksomhet som mest effektivt og målrettet har klart å spre informasjon og innhold til brukerne på nettet, vant Eiendomsnett. Beste Intranett hadde Telenor Mobil.

Dette er andre året Den Gyldne Alfa deles ut, og det er IT-selskapene Digital, Microsoft, Computer Associated og Cap Gemini som står bak prisen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.