BEDRIFTSTEKNOLOGI

Hjemmedata til alle Telenor-ansatte vurderes

Styret i Telenor vil om fire uker ta stilling til om selskapets 19.000 ansatte skal få tilskudd til innkjøp av hjemme-PC.

Frode Eriksen
26. aug. 1998 - 12:20

Selskapet er i ferd med å utrede hva det vil koste å gi de ansatte dette tilbudet, skriver Telenors internavis Åpen Linje. Uansett vil det, om Telenor-styret bifaller idéen, være den største bedriften i Norge som tar inistativ til en slik ordning.

I fjor signerte nettopp Telenor og Compaq den hitttil største hjemme-PC avtalen i Norge med Statoil. Oljeselskapet utrustet rundt 13.000 av sine ansatte med maskinvare og utstyr, alt i alt en avtale som ble verdsatt til 210 millioner kroner. Om Telenor betaler mer eller mindre avhenger av hvor mye selskapet mener dets ansatte skal betale i egenandel for en standardpakke, men om Telenor ender på en "gi-bort-pris", kan sluttregningen komme opp i nærmere 300 millioner kroner.

Gjennom Statoil-avtalen har Telenor selv nettopp fått erfaring med installering og drift av slike PC-ordninger, og det er vel tvilsomt at selskapet vil gi andre enn et eget datterselskap dette oppdraget.

Telenor-styret skal behandle saken 23. september.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.