Hodejeger gir deg gratis svar

Rekrutteringstjenesten Jobline lanserer tjenesten "Ask The Headhunter" hvor brukerne gratis kan stille spørsmål om jobb og karriére til hodejeger Per-André Marum. Marum lover å svare så godt han kan.

Rekrutteringstjenesten Jobline lanserer tjenesten "Ask The Headhunter" hvor brukerne gratis kan stille spørsmål om jobb og karriére til hodejeger Per-André Marum. Marum lover å svare så godt han kan.

- Rådene er verd det man betaler for dem, forteller hodejegeren til digi.no. Og i dette tilfellet betaler man ingen verdens ting. Likevel kan rådene være gode.

Hodejeger Per-André Marum, som startet sitt eget selskap for et år siden, stiller seg nå til disposisjon for Jobline Norges brukere.

De skal, etter å ha måttet logge seg inn på tjenesten først, kunne stille spørsmål som har med jobb, utdannelse og karriére å gjøre.

- De skal i utgangspunktet kunne spørre meg om alt, men de får mest sannsynlig svar hvis de spør om noe innen mitt fagfelt, forteller han, og regner med å få mange spørsmål om lønn og oppsigelser.

Marum skal være uten ansvar, og han understreker at ingen av svarene vil være juridisk bindende.

- Får alle svar?

- Ehm... Nei. Ikke alle. Jeg skal gjøre så godt jeg kan. Sannsynligvis vil de svarene som kan være av interesse for flere publiseres på Jobline. Jeg har rett til å legge ut alt sammen, men blir det for personlig er det ingen vits i å gjøre det.

Han legger til at han føler en viss forpliktelse til å svare de som sender e-post med spørsmål, og forteller at dersom han selv ikke føler seg kompetent til å svare på et spørsmål vil det legges ut i et forum hvor det kanskje er andre som kan gi et bedre svar.

- Hvorfor gjør du dette gratis?

- Det er god egenprofilering. Dessuten har Jobline kompetanse på dette området, så jeg får faglig utbytte av samarbeidet. Jeg jobber alene i et nettverk, så dette er et nyttig samarbeid, forteller han.

Jobline-sjef Haakon Gellein er også spent på samarbeidet. Han tror det vil være en fin tilleggstjeneste for Joblines brukere.

Både Marum og Gellein ser på dette som et internasjonalt prosjekt, hvor Norge er pilot-landet i første omgang.

Les:


Spør Therese
Therese drukner
Den uvesentlige lønnen

Til toppen