RESULTATERFINANS

Holder statlig intensjonsavtale hemmelig

Staten vil ikke si noe om sitt samarbeid med Orkla, Hydro, Statoil og Norske Skog - partene har blitt enig om hemmelighold.

11. jan. 2001 - 15:01
StatskjøpStatoilNorsk HydroOrklaNorske Skog

TelenorAccentureAndersen ConsultingIBM
Ergo GroupPosten SDS

Men siden flere aktører meldte seg ut av samarbeidet, valgte Statskjøp å stoppe prosessen. Dette til leverandørenes store fortvilelse. Denne markedsportalen kan bli svært så lukrativ for de som kan drive og eie den. Den årlige omsetningen ventes til å bli på titalls milliarder.

digitoday.no
Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonse
Innovasjon Norge
På trappene til internasjonal suksess
På trappene til internasjonal suksess


Helge FasselandVice President Supplydigitoday.no.

Andre Hoddevik
digitoday.no


Men det er ikke mye Hoddevik eller Arbeids og administrasjonsdepartementet vil si om saken. Alle spørsmål om hvorfor man har innledet samtaler med de fire selskapene og ingen andre, blir besvart med "ingen kommentar, vi er midt i forhandlingene". Det samme gjelder spørsmål om hvem som vil bli invitert inn på senere tidspunkt.

Fasseland fortalte til digitoday.no at Statskjøp var den eneste som skulle kommentere noe rundt saken.

- Grunnen til at Statskjøp skal være den som informerer om disse samtalene er at vi på den måten kunne fremstå med et samlet budskap, sier Hoddevik til digitoday.no.

Han forteller at samtalene har pågått siden 21. desember, den dagen meldingen om samtalene ble offentliggjort på hjemmesidene til etaten. Men han forteller at partnerne har hatt løse samtaler før den tid.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.