Hole-in-one

Som en av flere nordmenn som er bitt av golfbasillen: Våren kan ikke komme fort nok. Men en runde i cyberspace kan redusere ventetiden noe...

Som en av flere nordmenn som er bitt av golfbasillen: Våren kan ikke komme fort nok. Men en runde i cyberspace kan redusere ventetiden noe...

Det finnes nærmere femtitusen av oss der ute som med lengsel ser på kalenderen og teller ned dagene til sesongstart.

Flere og flere korter ned ventetiden med en tur utenlands, nedlesset av golfkøller og ambisjoner. For oss andre blir det å reise til halvmørke lagerhaller, der vi på rekke og rad slår slag etter slag mot en vegg mens vi for vårt indre forsøker å gjenskape bilde av sommer, sol og det perfekte golfslag.

Jeg leste at de beste proffene daglig sender av gårde flere tusen baller for å perfeksjonere den enkle, men dog så vanskelige golfsvingen. Så her må det være noe å lære for oss glade amatører.

Et søk i Alta Vista på nøkkelordet "golf", gir det formidable resultatet 5.897.928 treff. Uten ambisjoner om å sjekke alt, har jeg med glede funnet nytte i flere besøk på Golfweb, og da særlig deres sider for tips og instruksjoner.

Ved hjelp av video (real audio/video) kan man studere kjente spillere og eventuelt plukke opp særegenheter som kanskje kan forbedre ens eget spill.

Om ikke så i alle fall øke egen kredibilitet som golfspiller ved at man uten å lyve kan si: - Dette har jeg lært av Tiger Woods.

Til toppen