JUSS OG SAMFUNN

Hollywood med storslipp av helaftens spillefilmer over nettet

Hollywood lanserer en bredbåndstjeneste som de håper skal tøyle den utberedte piratkopieringen av helaftens spillefilmer.

11. nov. 2002 - 13:43


Wall Street JournalMovielink LLCSony Pictures Digital EntertainmentWarner BrosUniversal PicturesParamount PicturesMetro-Goldwyn-MayerWalt Disney



Intertainer

Les saken her:


Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonse
Innovasjon Norge
På trappene til internasjonal suksess
På trappene til internasjonal suksess

Kundene vil måtte betale mellom 1.99 amerikanske dollar og 4.99 dollar for å laste ned filmene. Etter at bredbåndsbrukerne har betalt med, for eksempel kredittkort, har man 30 dager på seg til å se på filmen. Med en gang den er aktivert, kan den beholdes i 24 timer, skriver Wall Street Journal.

I konkurranse med de mange filutvekslingstjenestene, satser Movielink å ha en stabil tjeneste, kjapp nedlastingstid og bra kundeservice som skal dra kunder som ellers er frustrerte med den fragmenterte online-verden.

Tjenesten er kun forbeholdt amerikanske PC-brukere (ikke Mac-brukere). Nye filmer vil bli sluppet samtidig som de er tilgjengelig på betal-per-titt på TV, det vil si etter premieren på VHS/DVD.

Flere forsøk på tilbud av filmnedlasting over bredbånd har blitt gjort tidligere, blant annet av MGM i samarbeid med Microsoft.

Les saken her:


Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.