Homseportal sklir inn i Norge

Den amerikanske homseportalen Bgay.com, med nordmennene Monika Dypeng og Hans Morten Smines (bilde) i spissen, skal etableres i Norge og Europa. Nå skal investorene gjøres kåte og villige på storsatsing.

Tidligere i år skrev digi.no om homseportalen Bgay.com, som norske Monika Dypeng og Hans Smines har etablert i San Francisco. Den gang startet nettpartnerne homosidene i USA, men allerede en knapp måned etter kaster de seg over det norske og europeiske markedet.
Les:
Etablerer norsk homoportal i USA
I et strategisk samarbeid med Sprays WebUnivers, som skal eksponere Bgay.com for all verden, håper portalen på at norske homser skal klikke totalt på tjenesten. Monica Dypeng skriver i en pressemelding at de først vil lanseres i Norge, fordi selskapet ser på dette som hjemmemarkedet ved siden av USA.


- Vi har helt klare konkurransefortrinn med tanke på europeisk introduksjon med vår norsk- europeiske bakgrunn. De største konkurrentene våre har et veldig ensidig fokus på hva som skjer i Amerika, sier Dypeng og Smines i pressemeldingen.

Bgay.com er verdens tredje største homseportal. 15 prosent av de besøkende er allerede fra Europa, opplyser selskapet i pressemeldingen.

Nå skal Bgay.com ut i investormiljøet for å hente penger til satsingen, som akkurat nå finpusser tall og strategi hjemme i San Francisco.

Les mer om: