BEDRIFTSTEKNOLOGI

Honningsvåg til Helio Gruppen

Dag Honningsvåg slutter som administrerende direktør i Telenor Avidi for å tiltre tilsvarende stilling i Helio Gruppen. Opplagsdirektør i Aftenposten, Bente Aasebø, overtar hans stilling i Avidi fra september.

Frode Eriksen
8. apr. 1999 - 08:27

Aasebø kommer til Telenor Avidi 1. september, mens Honningsvåg allerede har overtatt ansvaret for Helio Gruppen.

Samtidig med Honningsvågs sin nye stilling har Helio Gruppen AS byttet navn fra Helioprint Gruppen. Han erstatter Morten Røisland som eier vel 70 prosent av selskapet, og som nå blir styreformann i konsernstyret. Honningsvåg kom til Avidi fra administrerende-jobben hos datadistributøren Computer 2000 og før det i IT selskapet Professional Systems. Med i CV'en er også verv som styremedlem i Helio Gruppen siden 1994.

Helio Gruppen omsetter for ca. 300 millioner (1998) med et resultat før skatt på vel 10 millioner kroner og antall årsverk har økt fra 50 til 125 i samme periode.

Ifølge Morten Røisland skal den nye lederen bringe Helio Gruppen inn i den neste utviklingsfasen, hvor selskapet skal utnytte og utvikle den markedsposisjon som er etablert i Skandinavia.

- At Dag samtidig trer inn som aksjonær viser at han har tillit til våre langsiktige planer og jeg gleder meg til fortsettelsen av vårt allerede gode partnerskap.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra