HP: Lettvektere for reisende i foredrag

Alt du trenger på foredragsturneen samles i én veske og 1,2 kg: Lomme-PC, mini-prosjektør og ledninger.

To nye, fysisk sett nærmest minimale, prosjektører er klare til øyeblikkelig levering fra Hewlett-Packard Norge. Designen gjør dem nærmest identiske på bildet nedenfor. I praksis er den minste, sb21, mindre nok til at det merkes, mens den største, sb31, markerer seg med større kraft og flere funksjoner. HP har forøvrig hatt en rekke interessante produktlanseringer i dag, og "bærbart" er det gjennomgående stikkordet.

Les også:

sb21 (foran) kan dekkes under et A5-ark, og veier knapt et kilogram. Den leverer 800 ANSI lumen og gjengir bilder i SVGA-oppløsning. Utgangene er allsidige: VGA (standard skjerm), DVI (digital video), S-VHS og Composite. Prisen er 22.448 kroner eks mva.


sb31 er litt større og veier 600 gram mer. Det øker oppløsningen til XGA og lysstyrken til 1200 ANSI lumen. I motsetning til hos lillebror, er det både høyttaler og zoomlinse. Det øker prisen med 11.000 kroner. Utgangene er de samme.

Begge småtassene leveres med bærveske der det er plass for en håndholdt maskin, gjerne HPs egen iPaq, i tillegg til prosjektør og ledninger.

HP forklarer at den minste er for folk som alltid er på farten, mens den største kan passe for bedrifter som ønsker samme modell for sine mobile medarbeidere som på sine møterom, slik at lamper og andre reservedeler passer for alle.

De nye modellene supplerer Compaq-modellene MP1200, MP3800 og MP4800, som varierer i pris fra 17.000 til 30.000 kroner, og som selv om de en gang var små, nå kan profileres som rimelige miniløsninger for faste møterom.

Til toppen