HP med nye billige hjemme-PCer

HP har snekret sammen en pakke tilpasset den nye maksgrensen i hjemme-PC-ordningen.

HP har snekret sammen en pakke tilpasset den nye maksgrensen i hjemme-PC-ordningen.

HP Norge bekrefter at de vil satse på hjemme-PC etter å ha tenkt seg om for å lage en totalpakke som holder seg innenfor de nye skattereglene med makspris på 10 000 kroner.

    Les også:

— Vi har brukt tiden siden den nye skattegrensen ble innført til å se an markedsutviklingen litt. HP får nå stadig flere spørsmål om gode totalpakker innenfor den nye skattegrensen. Derfor kommer vi med en pakke som inkluderer PC, flatskjerm og print til en så lav pris at våre forhandlere kan inkludere garanti, forsikring finansiering og frakt innenfor maksgrensen. Dette tror vi markedet vil like, sier Ingeborg Flønes, markedssjef i HP, i en pressemelding.

Det nye pakketilbudet fra HP består av en stasjonær PC av typen Pavilion t3310.no stasjonær PC med 19 tommers flatskjerm og en HP PSC 1510 alt-i-ett skriver som også er skanner og kopimaskin. Med garanti, forsikring, finansiering og frakt er prisen under grensen på 10 000 kroner.

HP forventer at markedet for hjemme-PC vil ta seg opp igjen utover i 2006, og at denne pakken vil ta betydelige markedsandeler både i salg til bedrifter og i salg via forhandlere og kjeder.

Flønes tror de nye skattereglene vil bidra til å trekke gjennomsnittsprisen på en hjemme-PC pakke noe ned. Hun tror likevel at noen vil velge pakker med PC-er som bryter prisgrensen.

– Vi kommer nok til å selge noen kraftige mediesenter-PC-er som hjemme-PC, og opprettholder denne muligheten i tilbudet vårt, sier Flønes.

Til toppen