HP Norge får beholde 20 kunder

Innkjøpssamarbeidet Tradebroker-ISAL har inngått en ett års eksklusiv rammeavtale med HP på kjøp av IT-produkter. Dermed lander HP med en forhandlingsrunde og en underskrift skaffets seg over 20 kunder.

- HP har hatt avtalen med Tradebroker-ISAL siden 1996 og vi er nå svært fornøyde med å kunne videreføre denne. Kontrakten er vunnet i konkurranse med andre toneangivende aktører, noe som nok en gang understreker at HP er svært konkurransedyktig på både pris, ytelse og ikke minst kvalitet. Vi har en svært fleksibel logistikkmodell som gjør at våre kunder får levert produkter på dagen i stedet, sier Knut Thjømøe, Country Manager for SMB i HP Norge.

Tradebroker-ISAL er en innkjøpsorganisasjon der et tjuetalls selskaper kjøper IT-produkter fra HP. Avtalen gir disse kundene mulighet til å kjøpe produkter fra hele HPs portefølje. Kunder som benytter seg av denne innkjøpsordningen er blant annet ABB, Elektroskandia og BAMA-gruppen.

Sammen har bedriftene som deltar i Tradebroker en intensjon om å kjøpe IT-utstyr for minimum 80 millioner kroner fra HP.

Til toppen