HPs 0 alt-i-en fargeskriver

Hewlett Packards nye OfficeJet 500, en fargeblekkskriver-faks-kopimaskin-scanner, skulle løse de fleste kontorbehov for småbedrifter og folk med hjemmekontor. Dessverre får vi den ikke til Norge med det første.

Hewlett Packards nye OfficeJet 500, en fargeblekkskriver-faks-kopimaskin-scanner, skulle løse de fleste kontorbehov for småbedrifter og folk med hjemmekontor. Dessverre får vi den ikke til Norge med det første.

Hewlett Packard har lansert HP OfficeJet 500-serien med kombiprodukter. Med OfficeJet 500 (OJ500) får man markedets første fargeblekkskriver kombinert med faks, kopimaskin, og scanner, i henhold til HP. Løsningen er beregnet på hjemmekontorer og småbedrifter som ønsker å dekke sine kontormaskinbehov på en enkel og rimelig måte.

OJ500 har en rekke forbedringer over den forrige modellen, DeskJet 300 (DJ300), blant annet muligheten til å skrive ut i farger. HP har også utvidet faksminnet slik at OJ500 kan holde 65 fakssider, mot 24 fakssider for DJ300. OJ500 har også automatisk videresending av fakser og muligheter for å blokkere mottak av masseutsendte fakser. Mens DJ300 har et 9600bps faksmodem, har OJ500 et 14400bps faksmodem.

OJ500 skriver opp til fire sider per minutt i svart-hvitt modus og 1 side i fargemodus. Maskinen kan utføre opp til 600dpi forbedret 8-bit scanning. Med den inkluderte optiske bokstavgjenkjenningsprogramvaren Caere OmniPage Limited Edition, kan brukeren enkelt scanne tekst og lagre i et tekstbehandlingsdokument. HP har laget standardvalg slik at brukere kan utføre scanning uten å måtte kjenne til oppløsning, gråtoner, filformat osv.

I tillegg til Caere Omnipage som nevnt, kommer maskinen med en CD-ROM med programvaer som Corel Print & Photo House Select 2.0, My Color Marketing Materials, Student Writing Center, Key Form Designer, og Calendar Creator. OJ500 går i Windows 95- og 3.11-miljøer og man kan skrive ut fra DOS-applikasjoner fra Windows.

OfficeJet 500 vil ha en utsalgspris i USA som starter på $499.

Kundeservice hos HP i Norge forklarer at denne maskinen dessverre ikke kommer til Norge i første omgang.

ef21903523.htm>HP lanserte en annen kombimaskin, OfficeJet PRO 1150C, som kommer til Norge om kort tid.

Til toppen