HTC lanserer syltynn smartphone med GPS

HTC lanserer syltynn smartphone med GPS

HTC/Qtek er noen av favoritt-mobilene til IT-folk og nå kommer det en syltynn modell med GPS.

Smartphones fra HTC/Qtek er noen av de mest populære telefonene for store deler av norske ledere i IT-bransjen. Blant annet er veldig mange av lederne i Telenor-systemet begeistret for sine avanserte Windows-mobiler. Det samme er Hello-gründer Nadir Nalbant. Han er så begeistret for slike Windows Mobile-baserte mobiler at hans mobilselskap nesten utelukkende satser på denne typen.

Nå har fire nye etterlengtede HTC-mobiler funnet veien til lansering,

P3300 er produsentens første PDA dedikert for navigasjon. Den har innebygd GPS og kommer med kartsystemet Tomtom Navigator 6. På tross av dette er den allikevel bare 17 millimeter tykk. Telefonen har støtte for dataoverføring over GPRS, Edge, WLAN og Bluetooth. Det eneste mobilen skuffende nok mangler er 3G.

Prisene er ikke helt spikret ennå, men Øyvind Lundbakk Pedersen i Dangaard forteller til digi.no at den kommer i to pakker. En fullversjon med Tomtom og kart over Vest-Europa til 5.790 kroner og en versjon med Tomtom og en by til 4.790. Moms kommer på toppen av disse prisene.

3300 og de andre nye HTC-modellene kommer i salg i løpet av oktober.

P3600 er en PDA som også har UMTS/HSDPA-støtte. Den har imidlertid ikke GPS.

S620er en mobil med fullt QWERTY-tastatur og som bare veier 130 gram. Dette er den første telefonen som har HTCs trykkfølsomme teknologi, Joggr, for å enklere kunne finne frem til applikasjonene på telefonen. Det forventes at denne mobilen når butikkhyllene i oktober.

S310 er den minste av HTCs nye modeller. Den har ikke støtte for eksternminne, men kan utnytte plassen i kommende nye typer SIM-kort som har mer plass enn dagens SIM-kort.

Til toppen