HTC med ny generasjon forretningstelefon

HTC kommer snart med ny en Touch-modell rettet spesielt for bedriftskunder.

HTC med ny generasjon forretningstelefon

HTC kommer snart med ny en Touch-modell rettet spesielt for bedriftskunder.

Femraders Qwerty-tastatur og 2,8 tommers berøringsskjerm med VGA-oppløsning er de viktigste kjennetegnene ved HTCs kommende Touch Pro-mobil for bedriftskunder.

    Les også:

Mobilen skal leveres med en rekke forretningsapplikasjoner og støtter berøringsgrensesnittet TouchFlo 3D. Mobilen skal ha en ny, berøringssensitiv kontroll for enhetstilkobling og tilbyr kommunikasjon via WLAN og mobilt bredbånd, nærmere bestemt 7,2 megabits per sekund HSDPA, men dessuten med støtte for opplastingsutgaven av den samme teknologien, HSUPA.

Tastaturet kan felles under skjermen. Da blir mobilen 18 millimeter tykk. Lengden er 102 millimeter, mens bredden er 51 millimeter når tastaturet er innfelt.

Mobilen er utstyrt med GPS-mottaker med støtte for Assisted GPS, i tillegg til akselerometer. Sistnevnte benyttes blant annet av programvaren til automatisk å rotere skjermbildet mellom portrett- og landskapsmodus.

Mobilen vil trolig utstyres med samme nettleser som Touch Diamond-modellen, det vil si Opera Mobile 9.5.

I tillegg skal den leveres med blant annet en tilpasset YouTube-applikasjon, en Google Maps-applikasjon, Microsoft Office og operativsystemet Windows Mobile 6.1.

Mobilen leveres ellers med 3,2 megapikslers kamera med autofokus, spor for microSD minnekort, støtte for Bluetooth 2.0 med EDR, 512 megabytes internt flashminne og 288 megabytes RAM. Mobilen er basert på et 528 MHz MSM7201A-brikkesett fra Qualcomm.

Mobilen veier 165 gram og skal med bruk av GSM ha en taletid på inntil 8 timer og en standbytid på opptil to uker.

HTC Touch Pro skal komme på markedet i blant annet hele Europa i løpet av sensommeren. HTC har ikke oppgitt noen pris.

Til toppen