RESULTATERFINANS

Hva er kjærlighetslivet verdt?

I dagens travle verden er det mange behov som ikke blir dekket. For de som er single og begynner å bli desperate, er det fortsatt håp. Men det koster.

Oddmund Grøtte
10. jan. 2001 - 08:42

Hva koster din kjærlighet?

Omtrent 25 millioner kroner, mener det britiske datingfirmaet OneSaturday, som tirsdag kveld rapporterte tall for år 2000. Det børsnoterte selskapet opplever sterk vekst etter sine tjenester, som hovedsaklig består av diverse internettsider som tilbyr "online flørting".

- Folk er travlere en noensinne og har mindre fritid. Akkurat som du går til en eiendomsmegler for å kjøpe en leilighet, er det en verdi i å gå til et kontaktformidlingsselskap for å lete frem en partner, sier Louise Hanson til BBC Online.

Målgruppen til OneSaturday er Storbritannias mer en åtte millioner single mennesker. Disse skal sørge for at inntektene øker drastisk de neste årene.

- Vi håper å etablere en ferieklubb for single sammen med en strategisk partner, sier Hanson.

Tirsdag kveld tilbød selskapet helseråd som lød som følger: "Besatt av trekant" og "sex lager så mye bråk" kan vi lese i kolonnen "Ask Suzie", ifølge web-sidene. Selskapet går med overskudd og har årlige inntekter på over 25 millioner kroner (red.anm: og er likevel børsnotert). OneSaturday skal om kort tid etablere seg i Sverige, men Norge er foreløpig ikke på planen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.