FORBRUKERTEKNOLOGI

Hva lurer du på angående Linux?

Neste ukes digi TV skal handle om Linux, med særlig fokus på Ubuntu.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
20. okt. 2009 - 12:42

Linux-distribusjonen Ubuntu kommer i en ny versjon den 29. oktober, og i den anledning vil vi lage en ny digi TV-episode hvor representanter for Ubuntu-fellesskapet både skal fortelle hva som er nytt i den kommende 9.10 «Karmic Koala»-versjonen, men også hva Linux generelt og Ubuntu spesielt har å tilby som operativsystem på pc-er og servere.

Målgruppen er egentlig alle som er litt nysgjerrige på Linux, men også brukere med en del erfaring.

I den anledning ønsker digi.no å invitere leserne til å komme med spørsmål om alt de måtte lure på om Linux og Ubuntu. Spørsmålene kan stilles enten til en e-post til harald@digi.no eller i kommentarfeltet nedenfor.

Det er mulig å spørre om hva som helst, men i opptaket vil vi fokusere på ting som kan være interessant for flere enn bare noen få. Andre spørsmål bør det likevel være mulig å få besvart av våre lesere direkte i kommentarfeltet.

Vi har nå avsluttet mottaket av spørsmål som vil bli brukt i dette opptaket. Det er mange som har sendt inn gode spørsmål, noe vi takker for. Vi har dessverre ikke mulighet til å komme innom alle i vår sending. Digi.no takker også for alle andre innspill vi har fått i forbindelse med denne saken. Opptaket vil bli gjort på mandag. Vi håper å kunne publisere det på torsdag i neste uke, samme dag som Ubuntu 9.10 slippes

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.