FORBRUKERTEKNOLOGI

Hva lurer du på angående Linux?

Neste ukes digi TV skal handle om Linux, med særlig fokus på Ubuntu.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
20. okt. 2009 - 12:42

Linux-distribusjonen Ubuntu kommer i en ny versjon den 29. oktober, og i den anledning vil vi lage en ny digi TV-episode hvor representanter for Ubuntu-fellesskapet både skal fortelle hva som er nytt i den kommende 9.10 «Karmic Koala»-versjonen, men også hva Linux generelt og Ubuntu spesielt har å tilby som operativsystem på pc-er og servere.

Målgruppen er egentlig alle som er litt nysgjerrige på Linux, men også brukere med en del erfaring.

I den anledning ønsker digi.no å invitere leserne til å komme med spørsmål om alt de måtte lure på om Linux og Ubuntu. Spørsmålene kan stilles enten til en e-post til harald@digi.no eller i kommentarfeltet nedenfor.

Det er mulig å spørre om hva som helst, men i opptaket vil vi fokusere på ting som kan være interessant for flere enn bare noen få. Andre spørsmål bør det likevel være mulig å få besvart av våre lesere direkte i kommentarfeltet.

Vi har nå avsluttet mottaket av spørsmål som vil bli brukt i dette opptaket. Det er mange som har sendt inn gode spørsmål, noe vi takker for. Vi har dessverre ikke mulighet til å komme innom alle i vår sending. Digi.no takker også for alle andre innspill vi har fått i forbindelse med denne saken. Opptaket vil bli gjort på mandag. Vi håper å kunne publisere det på torsdag i neste uke, samme dag som Ubuntu 9.10 slippes

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.