Hva vil dere se på digi-TV fremover?

Vi nærmer oss 10 episoder, og nå er det på tide å ta ett skritt videre.

KOMMENTAR: Hva vil dere se på digi-TV fremover?

Vi nærmer oss 10 episoder, og nå er det på tide å ta ett skritt videre.

IKT-bransjen er kunnskapssamfunnets fundament, og som IKT-bransjens nettavis bruker vi mye tid på å skrive om temaene, teknologiene og produktene som er viktig for bransjen - og dermed kunnskapssamfunnet vi alle lever i.

Vi har kjørt en video-serie der vi prater om disse temaene, teknologiene og produktene, og nå står vi ved et veiskille for hvordan vi går videre.

Konseptet er å prøve å få til en interessant samtale om saker som vi tror mange har interesse for. Vi legger opp til ukentlige sendinger som publiseres hver lørdag.

Hittil har vi for det meste brukt interne kapasiteter, og vi har valgt å bruke litt tid på dette fordi vi har trengt litt tid til å bli fortrolige med video-formatet og med stilen vi har lagt opp til.

Denne uken skulle vi egentlig hatt en ekstern gjest på programmet, men sykdom og et tettpakket program for redaksjonen gjorde det nødvendig å ta en kort pause. Vi bruker derfor anledningen til å be om tilbakemeldinger og innspill fra dere lesere før vi er i gang igjen neste uke.

 • Hva synes dere om innslagene så langt?
 • Hvilke av episodene likte dere best, og hvorfor?
 • Er episodene passe lange?
 • Hva vil dere se innslag om i tiden fremover?
 • Hva bør vi eventuelt gjøre annerledes?
 • Har dere andre innspill?

Her er oversikten over episodene:

 1. Internet Explorer 8 beta 2 og første beta av Google Chrome

 2. IPv6

 3. OpenOffice.org 3.0

 4. Fødselsnummeret

 5. Kan du bli rik som iPhone-utvikler.

 6. Hva skjer med IT-jobbene?

 7. IT-språket

 8. PiratXP utfordrer Windows

 9. Slipp data fri

Vi ser også på mulighetene for å trekke inn eksterne videoer som vi mener bør være relevante for våre lesere. Det kan være snakk om opptak fra foredrag på diverse konferanser, eller diverse temapresentasjoner. Er det interessant?

Til toppen