Hver fjerde har hatt SMS-sex

Dagene til tradisjonell telefonsex er talte - nå er det tekstsex som gjelder. En undersøkelse viser at hver fjerde europeer melder at de har hatt "SMS-sex" - sannsynligvis i håp om å "trykke på de rette knappene".

Dagene til tradisjonell telefonsex er talte - nå er det tekstsex som gjelder. En undersøkelse viser at hver fjerde europeer melder at de har hatt "SMS-sex" - sannsynligvis i håp om å "trykke på de rette knappene".

Den noe vovede undersøkelsen er foretatt av det britiske selskapet Magic 4 og avslører blant annet at nesten en fjerdedel av alle europeere har sendt tekstmeldinger med seksuelt innhold, såkalt SMS-sex eller SMS-forspill, i håp om å trykke på de rette knappene.

Undersøkelsen avslørte også at halvparten av de britiske mobilbrukerne har falt for en tekstmelding spekket med sjekketriks. Samtidig har rundt femten prosent av de britiske kvinnene dumpet en partner via SMS. Slått opp og gitt på båten etter en enkel, men opprivende tekstmelding for de sårede menn.

Tyskerne er, ifølge nettpublikasjonen UK Internet News som har omtalt undersøkelsen, de mest eventyrlystne sånn rent tekstmeldingssexmessig. Nesten 80 prosent av tyskerne benytter seg av den pirrende effekten SMS-meldinger kan ha på folk som for eksempel ønsker seg mer enn mat til lunsj.

Tekstmeldinger egner seg også svært godt til å gi løgnaktige beskjeder, konkludererer undersøkelsen. 90 prosent av mannlige mobilbrukere har løyet om hvor de befinner seg via SMS. Grunnen skal visstnok være at de er lettere å lyve på denne måten, når man slipper forstyrrrende bakgrunnsstøy og ukjente stemmer.

Magic 4 konkluderer med at tekstmeldinger spiller en økende rolle i unge europeeres sex-liv. Ungdommene flørter, sender meldinger med seksuelt innhold, og enkelte drister seg til "fullverdig tekst-sex", slik selskapet uttrykker det i en pressemelding.

Magic 4 har utviklet nye mobil-applikasjoner som kan hjelpe de unge litt på vei...

En ny programvare forebereder teksmeldingene for nye generasjoner mobiler og mobilbrukere.

Når en melding åpnes, vil mottakeren i stedet for ren tekst, kunne høre en liten musikksnutt og se en animasjon - begge deler spesielt utvalgt av avsenderen. Applikasjonene kan, ifølge selskapet, inkludere romantiske tekstmeldinger, kanskje flankert av animerte blomsterbuketter og en kjærlighetssang. Eller, for den litt mer vovede, slibrige meldinger akkompagnert av grisete animasjoner og en sexy låt...

+PS. Tar du en utfordring?

Til toppen