Hvilken julekake har høyest homoprofil?

Homoportalen Gaysir, som ble startet av 31 homofile menn tidligere i høst, har nå fått en ny og friskere design. Sidene er kledd i vårgrønne farger, og nettstedet tar også opp avgjørende spørsmål som hvilken julekake som har høyest homoprofil...

Til spørsmålet først; Hvilken julekake har egentlig høyest homoprofil? På Gaysir kan man velge mellom følgende svaralternativ: stor pepperkakemann, passe stor kransekakering, og delfiakake.

Stor pepperkakemann leder suverent i skrivende stund...

Mennene bak den norske portalen for homofile er stolte og glade over å vise frem den neste versjonen av Gaysir. Med ny navigasjon, ny guide til Internett, og nye, vårgrønne farger i vinter-Norge...

- Vi tror oppgraderigen av Gaysir vil falle i smak hos våre mange og trofaste brukere, sier styreformann Robert Tomter i en pressemelding.

Siden starten 22.september i år har Gaysir, ifølge pressemeldingen, opparbeidet seg en posisjon som et av de fremste, norske startsteder på nettet. I november hadde nettstedet over 2 millioner sidevisninger. Gaysir har også gjort seg bemerket med sin interaktive tjeneste for homser, lesber og bifile, som nå har over 2200 medlemmer.

- Gaysir Interaktiv ble en umiddelbar suksess og vi har hatt ubetydelig med nedetid. For oss har det vært viktig å sikre stabilitet og hurtighet ved siden av et tøft design, sier webmaster, Trygve Høiseth.

Til toppen