ANALYSER

Hvitbøker på digi.no

Prøv vårt nye dokumentarkiv!

3. juni 2010 - 12:49

Fra i dag av vil du finne et helt nytt tilbud på digi.no.

Vi har nemlig bestemt oss for å tilby spesialister, fagpersoner og bedrifter å legge ut sine hvitbøker (white papers), til glede både for kolleger, samarbeidspartnere og vanlige lesere.

En hvitbok er et dyptpløyende dokument produsert av spesialister/fagpersoner tilknyttet et selskap med inngående kunnskap om det definerte fagområdet.

Vårt mål er at du gjennom økt kunnskap vil få støtte i ditt daglige arbeid og lettere se løsninger på utfordringer du møter.

Denne kunnskapen vil også kunne gi deg et bedre grunnlag for beslutninger knyttet til din bedrifts fremtidige investeringer innen IT.

For bedrifter gir publisering av hvitbøker en unik mulighet til å oppnå det som for mange selskaper er en konstant utfordring: Generering av innledende kundekontakt (leads).

En bruker som navigerer i hvitbøker er ofte ute etter økt kunnskap eller nye ideer innenfor ett eller flere fagområder. Denne brukeren kan fra digi.nos hvitbok-database laste ned dokumenter innenfor et aktuelt område.

Forutsetningen er at vedkommende gir fra seg opplysninger om seg selv og dermed akseptere å bli kontaktet av avsender. Som avsender av dokumentet får bedriften din tilgang til opplysningene om en slik potensiell kunde.

De siste hvitbøkene finner du HER.

Ønsker du mer informasjon? Ta kontakt med Rune Johansson på rune@digi.no eller på telefon 982 16 683.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.