Hvor er Q1-tallene, David?

Infostream har enda ikke offentliggjort tall for første kvartal. Nå har Oslo Børs mistet tålmodigheten.

ASP- og Internett-konsulentselskapet Infostream er kjøpt opp av franske Integra, Infostream kjøper og blir kjøptmen er fremdeles på Oslo Børs og der plikter man å lever inn tall hvert kvartal. Etter å ha ventet nesten tre måneder har Børsstyret mistet tålmodigheten og truer nå med store dagsbøter.

Hvis ikke Infostream offentliggjør et regnskap innen tirsdag 27. juni, vil selskapet måtte betale 50.000 kroner - hver dag - inntil regnskapet blir offentliggjort. Det er svært sjelden Oslo Børs tyr til slike maktmidler.

- Fusjonen med Integra har komplisert regnskapet. Samtidig har vår finanssjef vært langtidssyk og har byttet revisor, forklarer administrerende direktør David Chartier overfor digi.no.

Chartier unnskylder seg med at forsinkelsen ikke har noen praktisk betydning, for det er ikke lengre noen handel i aksjen til Infostream.

- Integra sitter nå på 99 prosent av alle aksjene i Infostream, forteller Chartier. Vi jobber med saken, svarer han på om Infostream vil rekke Børsens frist og slippe bøtene.

Til toppen