Hvor kjapp er du med kniven?

Her må du både være lynkjapp og stø på hånden. Ellers går det deg ille.

Hvor kjapp er du med kniven?
Bilde:

"Mumbleypeg" er et spill som foregår i barmiljø, med passende musikk som setter deg i riktig stemning. Dette er et spill som i det virkelige livet ofte foregår i sene nattetimer, med noen stive drinker på tanken.

Spillet er superenkelt og samtidig svært vanskelig å få til: I løpet av kortest mulig tid skal du ha stukket kniven mellom fingrene 21 ganger. Treffer du hånda, er det dumt hvis du ikke tåler blod (selv om det er i tegnserieformat). Verre er at du mister tid.

Her har du sjansen til å vise om du har en frapperende museteknikk etter mange års øvelse. De beste greier 21 stikk på drøyt fire sekunder. Greier du det, er du helgens knivkonge!

Lenke til dagens internettspill:Mumbleypeg - ikke bom med kniven!digi.no ønsker tips om gode spill: Send tips og kommentarer tilherman@digi.noAv og til ønsker du å fordype deg og andre ganger vil du ha 30 sekunders moro. Vanlige spill er dyre, men det finnes mye som er gratis og billig. Dessuten kan det være nyttig å prøve før du kjøper. digi.no gir deg derfor spilltips hver dag.
Shareware og freeware:
Test av kommersielle+billige spill: Klassikere:
Gratis - bruk over nett: Gratis - last ned:
Les mer om: