Hydro IS setter selv ut IT-support

Hydro IS Partner, en av Norges største IT-avdelinger, skal skilles ut, men setter først ut deler av virksomheten.

Hydro IS Partner, en av Norges største IT-avdelinger, skal skilles ut, men setter først ut deler av virksomheten.

En av Norges største IT-avdelinger, Hydro IS Partner, setter ut avdelingen for IT-support til rekrutterings- og konsulentselskapet Ajilon. Avtalen har en anslått verdi på 60 millioner kroner fordelt over tre år, og vil innebære arbeid for 45-50 personer.

- Det er en ren driftsavtale. Vi tar over denne kontrakten etter et annet selskap som har stått for kundesupport i Hydro IS tidligere, sier regionsleder Jørgen Molvig i Ajilon til digi.no.

Det betyr at Ajilon ikke vil overta noen av de ansatte i Hydro IS. I stedet vil de rekruttere opp mot 50 nye personer til en ny IT-support-avdeling som blir lokalisert i Oslo, Bergen, Porsgrunn og Grenlandsområdet.

IT-support-avdelingen utgjør en forholdsvis liten del av Hydro IS, som til sammen har rundt 800 ansatte inkludert innleide ansatte.

    Les også:

Denne avtalen gir dermed ikke noen avklaring på hva som skal skje med selskapet på sikt. Det er tidligere varslet at Hydro vurderer å selge hele eller deler av Hydro IS. Tidligere har selskaper som EDB Business Partner, CSC, TietoEnator meldt seg som interessenter.

Ajilon er et globalt rekrutterings- og konsulentselskap med fokus på utleie og rekruttering og outsourcingsløsninger. Ajilon har globalt 440 kontorer i 19 land. Ajilon er organisert med egen nordisk enhet, med hovedkontor i Oslo. Selskapet dekker alle bransjer innen privat og offentlig sektor.

Til toppen